We zijn, wie we zijn;

grof schudden voor gebruik

 

Martijn de Frankrijker

Ik schrijf vaker dan ik dicht, maar als ik dicht schrijf ik vaker dichterbij. En net als poëzie met woorden werk ik met ideeën, vormen en kleuren om alles ietsje mooier te maken. Van chaos maak ik eenvoud en in eenvoud schep ik betekenis.

Ik ben: 
Creatief strateeg, grafisch vormgever, schrijver, brandmeester. 

Ian MacMenamin

Alles wat niet mooi is dient als infrastructuur om ons daar te brengen waar het schittert. Klinkt idealistisch. Maar als je een idealist grof schudt krijg je al snel een realist, vol idealen. Ik wil de infrastructuur nog mooier maken dan de bestemming. 

Ik ben:
Psycholoog, ondernemer, badmeester, schrijver.

 

Grof Geschud is voor creativiteit wat Philip Freriks was voor de wereld, de stem van altijd.
— Philip Freriks

Wij worden blij van kwaliteit. Niet dat we echt ongelukkig zijn met kwalitatief slecht werk, daar kunnen we ook wel om lachen. Maar dit leveren we zelf niet. Onze oplossingen zijn gelijk concreet in te zetten zodat iedereen er gelukkig van wordt. En zo niet passen we dit direct voor je aan. Bel ons, een afspraak is altijd vrijblijvend. 

We zijn een stelletje creatieve kerels met een oog voor commercieel succes. We weten wat werkt en wat aanspreekt. Daarbij zijn we stiekem verslaafd aan communicatie, je kan ons altijd bellen. Try me: +31(0)6 247 656 87. Ik spreek je zo, vraag naar Ian trouwens. En spreek geen voicemail in! Bel gewoon nog een keer.